Prezentare NEORTIC MOTORS

NEORTIC Motors SRL este unul dintre cei mai dinamici dealer Citroen din România, ocupant al primelor poziții in topul vânzărilor in rețeaua de distribuție autovehicule noi Citroen din ultimii ani.

NEORTIC Motors este activ pe piata de la inceputul anului 2014, ca dealer si reparator agreat Citroen si începând cu luna octombrie a anului 2016 NEORTIC Motors este si dealer si reparator agreat HYUNDAI, sub logo NEO Motors. Strategia noastra de dezvoltare a fost una îndrăzneața încă din primul moment, intențiile noastre de dezvoltare concretizandu-se intr-un complex ce include un showroom Citroen de aprox. 250 mp, un showroom Hyundai de aprox. 250 mp si a unei Unități Service pentru mărcile reprezentate Citroen si Hyundai, cat si pentru a deservi autovehiculele altor mărci, pe o suprafața de 1200 m.p. Istoria brandului Citroen de aproape 100 de ani in domeniul auto, alături de cea a mărcii Hyundai de aproape 50 ani, împreuna cu experiența cumulata a echipei noastre concretizata in peste 15 de ani de activitate in domeniul vânzării si reparării autovehiculelor ne-au întărit convingerea ca proiectul si planul nostru de afaceri este unul viabil si de succes.

Principalul obiect de activitate al NEORTIC Motors este repararea si întreținerea autovehiculelor Citroen, Hyundai si a celor Multimarca, iar ca obiecte secundare de activitate sunt comercializarea de autovehicule noi Citroen si Hyundai cat și comercializarea pieselor de schimb și a accesoriilor Citroen si Hyundai.

Cu o viziune clară asupra următorilor paşi în dezvoltarea business-ului pe o piaţă in revenire, cu misiunea de a furniza întotdeauna produse de top de pe piaţa auto europeană – noile autovehicule Citroen si Hyundai vândute in Romania - cu un set de valori în care CLIENTUL este tratat cu profesionalism şi cu demnitate şi cu un set de ţeluri şi principii în care satisfacţia clientului şi motivarea personalului sunt elementele principale, NEORTIC Motors se lansează serios şi puternic pe piaţa dealerilor auto.

Activitatea se desfăşoară în Complexul NEORTIC Motors din Soseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, Bucureşti, care se intinde pe o suprafata de 1500 mp si cuprinde urmatoarele servicii:

 • Atelier reparatii Mecanica/Electrica/AC
 • Atelier reparatii Vopsitorie
 • Atelier reparatii Caroserie
 • Atelier Roti
 • Geometrie 3D
 • Masini de inlocuire oferite gratuit sau in sistem de inchiriere
 • Tractare


Atelierul de reparatii mecanica-electrica are o suprafata de 500 m2 avand urmatoarele dotari:

 • 4 elevatoare cu 2 coloane de 3200 kg
 • 1 elevator cu 2 coloane de 3700 kg
 • 1 elevatoare cu 4 coloane, cu echipare speciala pentru geometrie
 • aparat pentru geometrie computerizata 3D
 • aparat pentru verificarea si incarcarea sistemelor de aer conditionat cu agent frigorific R134A
 • aparat pentru verificarea si incarcarea sistemelor de aer conditionat cu agent frigorific 1234YF
 • testere specializate pe marca de autovehicul
 • dispozitiv de reglat faruri
 • dispozitiv de inlocuire anvelope
 • 8 posturi de lucru

Atelierul de vopsitorie are dedicati 600 mp impartiti dupa cum urmeaza:

 • 2 posturi de pregatire în vederea vopsirii, echipate cu sisteme de absorbtie si evacuare a prafului
 • 2 incinte de vopsire-uscare – de ultima generatie – dotate cu ventilatoare speciale pentru distribuirea uniforma a aerului si reglare controlata a gradului de uscare si umiditate, ceea ce garanteaza un grad de acoperire uniforma a vopselei si uscare rapida
 • laborator de pregatire vopselurilor auto de retus din gamele Nexa, Autolux, TORO, Vektorr si Carsystem
 • materialele auxiliare in procesul de vopsitorie marca 3M.

PPG, leader in domeniul vopselelor hidrosolubile de prim montaj, este in avangarda tehnologiei vopselelor auto hidrosolubile pentru reparatii.
Dezvoltata pentru a face fata celor mai stricte norme europene de protectie a mediului, PPG asociaza ecologie, calitate ridicata si rationalizarea productivitatii atelierelor de reparatii prin caracteristicile cele mai importante:
ultraproductivitate,
excelenta performanta coloristica,
putere de acoperire ridicata,
riscuri minime de contaminare a produsului in timpul prepararii,
compatibilitate perfecta cu straturile de baza din sistemul acrilic.

Atelierul de tinichigerie este impartit in 6 puncte de lucru unde se pot efectua orice tip de reparatii de caroserie:

 • stand de redresat caroserii CELETTE
 • sisteme si dispozitive speciale de indreptat caroseria (extractoare) de ultima generatie
 • sisteme de masurare
 • scule specifice de tinichigerie
 • aparate de sudura in atmosfera controlata.

Pentru reparațiile in cadrul dosarelor de dauna, NEORTIC Motors are contracte de prestari servicii si decontare directa cu majoritatea societăților de asigurări.

Showroom-ul NEORTIC Motors, aflat în Bucureşti, pe Soseaua Pipera, Nr.48, sector 2, are o suprafață utilă totala de 500 m2, având expuse pentru cele doua mărci reprezentate, Citroen si Hyundai, 10 autovehicule, 9 birouri pentru consultanții de vânzări, recepție service, zona de așteptare clienți, sală de întâlniri.
Totodata NEORTIC Motors pune la dispozitia clientilor sai autovehicule pentru efectuarea de drive-test astfel încât acestia sa se convingă, o data in plus, de calitatile demonstrate de autovehiculele Citroen si Hyundai.

NEORTIC Motors oferă gama completă de produse și servicii la standarde de marca Citroen si Hyundai:

 • - consiliere în vederea achiziționării de autovehicule marca Citroen si Hyundai, în calitate de reprezentanta;
 • - comercializare de piese, accesorii şi cosmetice auto originale marca Citroen si Hyundai;
 • - servicii de întreținere si reparație în garanție şi post garanție pentru toate modelele Citroen si Hyundai comercializate;
 • - servicii de întreținere si reparație multimarca reglementate de Autorizarea Tehnica RAR Nr. 14888/11.07.2014 care cuprinde:

- A1 Activitati de reparatii ale vehiculelor rutiere
- A2 Activitati de intretinere a vehiculelor rutiere
- A3 Activitati de reglari fuctionale ale vehiculelor rutiere.

Pentru toate autoturismele comercializate, NEORTIC Motors facilitează achiziția în sistem leasing financiar si operațional, cat si credit auto. Condiţiile de finanţare, precum şi pachetul de servicii asociat finanțării sunt prezentate de consultanţii de vânzări.

Echipa de specialiști ai NEORTIC Motors este formata din consultanti de vanzari ce sunt pregatiti sa ofere tuturor clienților îndrumare in vederea incheierii de asigurari si finantari, consultanta privind eligibilitatea beneficiarului si idei de finantare, consultanta privind alcatuirea dosarului de acte necesare in vederea finantarii precum si completarea lor. NEORTIC Motors colaboreaza cu orice societate de leasing sau creditare, in funcție de preferințele clientului.


In plus locatia este extrem de accesibila, atât din oraș cat si dinspre centura Bucureștiului, aflând-se in proximitatea mijloacelor de transport in comun.

Complexul NEORTIC Motors reunește echipamente de lucru si diagnosticare, scule şi utilaje la cele mai înalte standarde, însă, cel mai important rol in desfășurarea activității noastre o au cei peste 40 de angajați si colaboratori care lucrează acum pentru NEORTIC Motors. Echipa noastra este in dezvoltare continua, beneficiind permanent de cursuri de pregătire de specialitate astfel încât sa putem indeplini cele mai inalte standarde de calitate si satisfacție ale clienților noștri.

Galerie foto


Schimba setarile de confidentialitate

Trimite intrebare pentru

Verifica casuta Recaptcha

*prin trimiterea mesajului esti de acord sa folosim datele tale personale pentru a raspunde si pentru scopul exprimat in campul mesajului.

  sau  
Produs adaugat cu succes la comparatie!