Lista produselor dupa marca  VARTA

Baterii auto VARTA

De ce VARTA?


Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA sunt forta care propulseaza inovatiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu pana la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul sa porneasca iar si iar, reducand efectiv consumul de carburant.


O istorie impresionanta – Marca VARTA are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA sunt montate din fabrica de catre producatori auto de renume si se bucura de increderea soferilor din intreaga lume.


In anul 1880 spiritul inventiilor plutea, iar revolutia tehnologica a adus in peisaj nenumarate tehnologii noi care au schimbat viata oamenilor, cum ar fi inventarea motorul cu combustie interna,lumina electrica si razele X. Tot in aceeasi perioada, in Hagen, Adolf Muller infiinteaza compania Busche & Muller consolidand astfel temelia concernului VARTA.

Mai mult
Schimba setarile de confidentialitate

Trimite intrebare pentru

Verifica casuta Recaptcha

*prin trimiterea mesajului esti de acord sa folosim datele tale personale pentru a raspunde si pentru scopul exprimat in campul mesajului.

  sau  
Produs adaugat cu succes la comparatie!